Går du med tanken om få lagt nye klinker og fliser. Hos KBH-murer udfører vi alt fra lægning af fliser til badeværelse. Vi sætter en ære i at udføre godt og solidt murerarbejde. Vi har mange dygtige og erfarne murer og vi kan udfører alt, fra den lille revnede flise til helt nyt badeværelse.


MurerFirma med erfaring i opsætning af fliser

At arbejde med fliser kræver en uhyre præcision, når slutresultatet skal stå snorlige – og det skal det. Uanset flisernes størrelse, format og mønster sætter vi en ære i at få beskæringer og fugeforløb til at gå pænt op, og nyder arbejdet med de bittesmå tolerancer, der er forbundet med opsætning af fliser.
Hos KBH-murer har vi den faglige ekspertise er inden for flisearbejde. Vi er rutineret i opsætning af fliser og klinker. Vi udfører typisk:

  • På badeværelse
  • I Udestue og bryggers
  • I køkkenet
  • Industrikøkkener

Fliselægning kræver erfaring

Når man opsætter fliser og klinker er slutresultatet i høj grad betinget af, hvordan man forbereder underlaget. Dette skyldes at fliserne skal hæfte eller ligge på på dette underlag. Opsætningen kræver stor præcision og en meget nøjagtig hånd. Skal du være sikker på at få et perfekt resultat med dine klinker og fliser vil vi anbefale at lade en erfaren murerfirma varetage opgaven.


Lad os stå for hele projektet fra start til slut. Vi sørger for den indledende rådgivning i materialevalget og bestilling af fliserne, til hele flisearbejdet er udført. Vi rydder endda op efter os selv, så du blot skal nyde det endelige og flotte resultat.

Fliser – Råd og vejledning

KBH-Murer har en god og solid erfaring med opsætning af fliser og klinker. Vi vejleder dig gerne om, hvilken flise eller klinke, der bedst egner sig i dit projekt.
Vi kan løse opgaven uanset underlagets ujævnhed. Inden selve opsætning opsætning af flisearbejdet påbegyndes, forbehandler og grunder vi væggene, så der er et perfekt grundlag, at påføre fliseklæber på. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, det kan aldrig betale sig. Men vi kæler til gengæld gerne lidt for detaljerne.
Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.
Væg- eller gulvfliser, kanter, friser eller borter, vi klare det hele. Så står du og overvejer nye fliser i dit køkken? Kunne dit brygges have brug for et løft ved hjælp af nogle stilrene fliser, eller skal de gamle fliser i badeværelset skiftes ud?

Kontakt os
Vi kører i hele københavn samt omegn – Vi kommer gerne forbi dig og drøfter dit projekt. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud – kontakt os gerne enten via formularen. Du er også velkommen til at ringe og få en samtale om hvordan vi kan hjælpe dig med dit boligprojekt på tlf nr. 22 46 22 60

Du kan læse mere om udskiftning af fliser og klinker her.