Vi tilbyder dig en professionel totalløsning når du lader KBH-murer stå for renovering af badeværelse. Vi har et bredt samarbejde med relevante og kompetente fagfolk. Vi sørger for elektrikere, VVS’ere, tømrere og malere. KBH-Murer står for hele badeværelse renovering – fra start til slut.


Vi tilstræber altid at udføre et kvalitetsarbejde, der altid overholder samtlige beggetekniske standarder. Hvad enten du vælger renovering af badeværelse eller vælger at bygge et nyt, så koordinerer vi den samlede indsats med de relevante fagfolk lige fra bla. tømrer, maler, elektriker og VVS.

Renovering af badeværelse pris?

En typisk renovering af et badeværelse vil have en cirka kvadratmeter-pris på 25.000 kr/m2 inkl. moms. Vores priser lægger en væsentlig del under gennemsnitsprisen. Ofte vil renovering af et mindre badeværelse have en højere kvadratmeter pris. Større badeværelser vil typisk have en mindre kvadratmeter-pris.
Prisen på et nyt badeværelse afhænger især af, hvor meget badeværelset skal renoveres.
Materialerne har dog også indflydelse på prisen. Det er fx væsentligt dyrere at vælge metalfliser, marmor eller andre natursten end at vælge almindelige fliser.

Den gode og billige løsning

De fleste vælger en løsning hvor fliser på gulv og væg udskiftes. Denne type renovering af badeværelse er en af de populæreste. Det er også den billigst løsning i forhold til en komplet renovering af badeværelset.
Vi løser opgaver hvad enten badeværelset skal skal etableres i et rum, hvor der ikke tidligere har været badeværelse eller om det skal etableres i et rum, hvor der i forvejen er badeværelse.

Renovering af badeværelse pris, badeværelse pris

Badeværelse renovering – Råd og vejledning

Som ansvarlige murerfirma er vi meget behjælpelige med gode råd og vejledninger, både før og mens renovering af badeværelset står på. I renoveringsperioden gør vi selvfølgeligt alt hvad vi kan for at begrænse generne og vi sørger at dit nye badeværelse blever afleveret indenfor den aftalte tidsfrist og til den aftalte pris. Ønsker du et uforpligtende besøg for at få samtale om dine muligheder og ønsker, er det naturligvis uden beregning. Ønsker du et detaljeret idé-oplæg til netop dit nye badeværelse, er du velkommen til at kontakte os for at aftale et besøg, hvor vi kan tale om detaljer og eventuelt foretage en opmåling med henblik på udregning samt afgivelse af et komplet tilbud.

Renovering af badeværelse udføres til en konkurrencedygtig pris - badeværelse renovering

Badeværelse renovering – dem har vi udført manage af, se vores referencer. Vores erfaringer viser at renovering af badeværelse, tager tid og fylder meget i kundens dagligdag. Vi tilstræber at mindske generne, mens badeværelse renovering står på. Det tager typisk mellem 1-5 uger fra vi påbegynder nedrivningen af det gamle badeværelse, til du har et smukt og nyt badeværelse.
Vi stiller gerne en bad- og toilettrailer til rådighed i hele byggeperioden, således at du og familien ikke hæmmes af mens vi etablere det nye badeværelse.

Ønsker du at få renoveret dit badeværelse eller bygget et nyt, så kan Du kan helt uforpligtende indhente et tilbud hos os ved at udfylde vores tilbudsblanket.
Du kan læse mere om renovering af badeværelse og hente inspiration her