En ny tilbygning er en rigtig god idé, hvis I eksempelvis mangler flere værelser eller blot ønsker at udvide pladsen i stuen. Det kan kan øge ejendomsværdien i jeres bolig. Skal du have lavet et større byggeri og ønsker du projektet udført som en totalentreprise og i høj kvalitet. Så skal du benytte KBH-Murer.


Totalentreprise på tilbygning

En tilbygning er et byggeprojekt, der kan involverer flere forskellige håndværkere. Står du derfor selv for hele projektet, skal du også selv koordinere med de forskellige håndværkere undervejs i processen.

Vi er vant til at håndtere byggeprojekter, både store og små, hvor der også er andre relevante håndværkere involveret, såsom vvs-folk, elektrikere, tømrer osv.

Vil du slippe for det, kan du i stedet bestille os til at stå for en totalentreprise. Så sørger vi for kontakten og koordineringen med alle håndværkere i gennem hele byggeprocessen. Vi har gode og dygtige samarbejdspartnere i hele i København, som vi gerne anbefaler.

Vi udfører tilbygninger til både murermestervillaer, huse og sommerhuse. Uanset om der er tale om en ny førstesal, et anneks, en ny karnap eller noget helt andet til jeres hus, så giver vi gerne et tilbud på jeres tilbygning.

Vi murer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget mere. Hvad enten du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybygninger eller reparationer så tilbyde dig en god kvadratmeterpris, helt uforpligtende.

Pris på tilbygning

Det er som udgangspunkt billigere at lave en tilbygning i en af siderne på huset end ovenpå huset. Det skyldes at det ofte betyder ændring af tagkonstruktionen og isolering osv. Det kan givet en øget udgift.

Hvis du eksempelvis går med planer om at lave store udvidelser, så kan det fra et økonomisk perspektiv, være en bedre ide at udvide med en 1 sal. Skal dit tag under alle omstændigheder skiftes, så får I endnu en økonomisk gevinst. Har I derimod ikke behov for så meget ekstra plads – men blot ønsker en tilbygning med blot et par ekstra værelser eller lignende – kan det som regel bedre betale sig at bygge til i grundplan.

Som udgangspunkt koster det 15-22.000 kr. pr. m2 at bygge stuer og værelser. Skal der imod installeres badeværelse eller køkken, vil det give anledning til en højere kvadratmeter-pris.

Uforpligtende pris på tilbygning

Hvis du har tegninger til dit nye projekt, bliver det nemmere at give dig en samlet pris på projektet. Hvis ikke du har tegninger på tilbygningen, sætter vi dig gerne i kontakt med en arkitekt eller en rådgivende ingeniør, som kan hjælpe dig.

Har du allerede tegningerne klar til din tilbygning, kan vi give dig et bindende tilbud. Du skal blot udfylde formularen, så kommer vi og besigtige de faktiske forhold, hvor der skal tilbygges. På denne måde kan vi præcist vurdere, hvor meget den nye tilbygning vil koste.

Del dine tanker om dit byggeri med os

Hvad enten du har tegninger på dit nye boligprojekt,  er det en god idé at dele dine tanker med os. På den måde sikre du dig at vi får indfriet dine boligdrømme.

Uanset om der er tale om en udestue, større stue, garage, et bryggerset eller et ekstra værelse, så bidrager vi gerne med vores faglige ekspertise, erfaringer samt gode idéer.
Overvejer du en tilbygning, så er du velkommen til at kontakte os på 22 46 22 60, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.
her